De Brave is een sterke stadsfiets en daardoor prima geschikt als schoolfiets en voor gebruik rondom het huis. Kenmerkend zijn de stalen spatborden met massieve 5mm stangen, de dikke spaken en het fijn zittende breed zadel.

Zoek je een betaalbare, sterke bullit proof stadsfiets dan is de BSP Brave perfect voor jou!

Verkrijgbare kleuren

Heren
  • zwart mat
Dames
  • zwart mat
  • Jeans blue mat

Verkrijgbare framematen

Heren

56 - 62

Dames

51 - 57

Bijzonderheden

Robuust BSP

Heb je de fietsen van BSP al bekeken? Een merk dat trots is op haar robuuste imago. Zo robuust zelfs dat diverse fietsverhuurbedrijven er in de stad voor kiezen om BSP fietsen te verhuren aan de toeristen zodat ze zeker weten dat ze heel terugkomen. De fietsen én de toeristen.

Een fiets krijg in Nederland heel wat te verduren. Overvolle fietsrekken, stoeprandjes, tegenwind en regen. Een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. Wat dat dan precies is? Dat moet je ervaren. Je moet het stuur in je handen voelen en tegen de wind in kunnen trappen. 

Dikkere spaken in de wielen

De wielen van een BSP fiets worden in onze eigen wielmakerij in elkaar gezet. Want een BSP wiel hoort de juiste spaakspanning te hebben, perfect uitgelijnd en mooi recht te zijn. Onze ervaren vaklui weten precies wat een fietswiel tot een BSP wiel maakt.

Wij gaan altijd voor echt sterke wielen, zo kiezen we altijd voor dikke spaken in het voor- en achterwiel. Klinkt logisch, maar hier onderscheiden wij ons echt mee!

Sterke en dubbele poedercoating laag

In onze lakkerij in Nederland zorgt de lakspecialist ervoor dat elke BSP wordt voorzien van een mooie laklaag. Hierbij kiezen wij voor het poedercoating systeem, de BSP fietsen krijgen hiermee twee harde en duurzame laklagen.

Door de afwezigheid van oplosmiddelen is poedercoating ook nog eens minder milieubelastend dan andere lak procedures. Jouw BSP fiets is zo niet alleen voorzien van een mooie en sterke lak én dat ook nog eens op een verantwoorde wijze.

Specificaties van de BSP Brave

Verkrijgbare kleuren heren
  • zwart mat
Verkrijgbare kleuren dames
  • zwart mat
  • Jeans blue mat
Verkrijgbare framematen heren 56 - 62
Verkrijgbare framematen dames 51 - 57
Remsysteem
Terugtraprem, geen versnellingen
Gewicht
+/- 19kg

Frame

Spatborden
Staal met 5mm sterke massieve stangen
Wiel
Parallax velgen, sterke G13 RVS spaken
Frame
Steel round tubes oversized
Zadel
Selle Royal Witch comfort foam
Kettingkast
Degelijk kunststof

Veiligheid

Band
Schwalbe Impac 622-47 met breaker anti-leklaag
Slot
AXA ringslot, model Solid **ART gekeurd
Verlichting
LED batterij voor- en achter

Prijzen

€ 449,00  

Vind een dealer