De Urban TS07 laat precies zien waar BSP voor staat. Gericht op een praktisch gebruik in Nederland, degelijk uitgevoerd en met een eigen design welke net even wat anders is.

De Urban TS07 heeft een trendy, urban design welke wordt gecombineerd met een fijne zithouding en een handige voordrager. Niet enkel een echt praktische fiets, maar ook net even anders en met een eigen look en feel!

Verkrijgbare kleuren

Heren
  • azuur blauw mat
Dames
  • azuur blauw mat

Verkrijgbare framematen

Heren

56 - 62

Dames

51 - 57

Bijzonderheden

BSP aluminium voordrager

Een voordrager zie je niet veel in het aluminium. Is misschien wat duurder dan staal, maar wel een stuk lichter!

Fietstassen, fietskratten en fietsmanden zijn in veel opzichten handig op de fiets. Je kunt er makkelijk iets uit pakken en het ziet er leuk en robuust uit. De krat of mand moet aan de voorzijde van de fiets natuurlijk wel ergens stabiel op kunnen steunen; op de BSP aluminium voordrager.

Robuust BSP

Heb je de fietsen van BSP al bekeken? Een merk dat trots is op haar robuuste imago. Zo robuust zelfs dat diverse fietsverhuurbedrijven er in de stad voor kiezen om BSP fietsen te verhuren aan de toeristen zodat ze zeker weten dat ze heel terugkomen. De fietsen én de toeristen.

Een fiets krijg in Nederland heel wat te verduren. Overvolle fietsrekken, stoeprandjes, tegenwind en regen. Een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. Wat dat dan precies is? Dat moet je ervaren. Je moet het stuur in je handen voelen en tegen de wind in kunnen trappen. 

Dikkere spaken in de wielen

De wielen van een BSP fiets worden in onze eigen wielmakerij in elkaar gezet. Want een BSP wiel hoort de juiste spaakspanning te hebben, perfect uitgelijnd en mooi recht te zijn. Onze ervaren vaklui weten precies wat een fietswiel tot een BSP wiel maakt.

Wij gaan altijd voor echt sterke wielen, zo kiezen we altijd voor dikke spaken in het voor- en achterwiel. Klinkt logisch, maar hier onderscheiden wij ons echt mee!

Specificaties van de BSP Urban TS07

Verkrijgbare kleuren heren
  • azuur blauw mat
Verkrijgbare kleuren dames
  • azuur blauw mat
Verkrijgbare framematen heren 56 - 62
Verkrijgbare framematen dames 51 - 57
Schakelsysteem
Shimano Nexus 7
Gewicht
+/- 21kg

Frame

Voordrager
BSP design lichtgewicht aluminium
Spatborden
Staal met sterke massieve 5mm stangen
Stuur
Comfortabel breed met stuurlocking
Zadel
Selle Royal model Giara
Wiel
Freeway velgen, sterke G13 zwarte spaken
Frame
8-hoekig Octagon aluminium tubes

Veiligheid

Verlichting
LED voor en achter
Slot
AXA ringslot Solid PLUS, ART** keuring
Band
Schwalbe Impac 622-47 met breaker anti-leklaag

Prijzen

€ 799,00  

Vind een dealer