Ontdek BSP

Wij zijn BSP

Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er ook echt alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, mooi kratje er op voor de sporttas, alles doen wij met de fiets. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.

Lees verder

100% assemblage in Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, dát vinden we belangrijk bij BSP. Daarom assembleren wij onze fietsen in Nederland bij participatie bedrijven, al sinds de oprichting van BSP. Jouw fiets is dan ook met veel vakmanschap en aandacht in elkaar gezet door een team van enthousiaste mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Lees verder

De footprint van BSP

Heb je een BSP fiets of een onderdelen levering wel eens in verpakking bij de dealer zien staan? We weten het, niet alle verpakking is nieuw karton of plastic. Wij hergebruiken voor de verpakking zoveel mogelijk de kartonnen en plastic verpakkingen van onze leveranciers. Misschien een klein iets, maar hiermee beperken we toch mooi de hoeveelheid gebruikt verpakkingsmateriaal.

Lees verder

jouw BSP team

We stellen ons graag aan je voor

Een gepassioneerd team werkt vanuit Utrecht aan de ontwikkeling van jouw fietsen en e-bikes, zo ontwikkelen we fietsen voor echte fietsers door echte fietsers. Het merendeel van onze collega’s bezit een BSP fiets, voor woon/werkverkeer of gewoon voor het plezier. Zo ondervinden we alle dagelijkse uitdagingen zelf en nemen we deze verbeterpunten mee in de ontwikkeling van ons product. Cycle the Dutchway!

Lees verder

De historie

Een echt Nederlands familiebedrijf

BSP is nog één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven onder de fietsmerken. 100% gemaakt voor de Nederlandse gebruiker, door echte gebruikers.

Lees verder