Reviews

Fietsen met de La Dolce Vita familiefiets

SuusGro

Wij mogen de La Dolce Vita familiefiets testen van BSP fietsen, ook wel bekend als mamafiets of moederfiets. 
Hier lees je mijn review terwijl ik je meeneem tijdens onze leuke middag weg met het gezin.
Ik ben natuurlijk nog maar net begonnen als mamablogger, dus stiekem ben ik extra trots dat wij de kans krijgen om deze fiets te testen en dat wij hierover mogen schrijven.

Lees de review

Review: de BSP La Dolce Vita mamafiets

Voormijnkleintje.nl

Wat de spaken betreft, ik heb de mamafiets natuurlijk maar een weekje kunnen testen, maar er wordt gegarandeerd dat de sterke stalen spaken al het extra gewicht echt wel aankunnen. En die kwaliteit straalt de La Dolce Vita mamafiets ook zeker uit.

Lees de review

OP PAD MET DE LA DOLCE VITA MOEDERFIETS: LIVING THE GOOD LIFE

Sandra van der Zwet

Natuurlijk wel op passende fiets. En zo’n echte moederfiets zijn er tegenwoordig in stoere uitvoeringen. Of nou ja, moederfiets? Eigenlijk is het een echte familiefiets. Want papa kan er natuurlijk ook op fietsen. Sandra wilde het wel eens zelf proberen en ging op stap met de La Dolce Vita moederfiets van BSP. Benieuwd naar haar ervaring. Je leest het hier!

Lees de review

Stoere en gebruiksvriendelijke familiefiets

Frank Kholen

Op de fiets samen met mijn jongens is al jaren een vast ritueel. Op mijn vrije dag fiets ik met de jongens overal naar toe en ook in het weekend pakken we de fiets graag van stal. Ik vind het dan ook een verschrikkelijk besef dat dit de laatste zomer is met beide jongens samen op de fiets.

Lees de review

Fietsen wordt “GAEV”! Maar wat is dat eigenlijk?

Arno van den Heuvel

Het woord ‘Gaev’ betekent ‘Stoer’ in het Deens en die naam is dan ook méér dan terecht! De Gaev (zeg maar gewoon: “gaaf”) is namelijk superstoer vormgegeven. 

De robuuste wielen met stevige spaken, een metalen kettingkast en spatborden en een oversized stalen frame: het design van de Gaev is bijna ontzagwekkend. Maar tegelijkertijd ziet hij er heel elegant uit.

Lees de review